SKAGENBOLIG ejendomsmægler

Kom forbi

Sct. Laurentii Vej 24

9990 Skagen

Åbningstider

Man – Fre:   09:00 – 16:00

Lør – Søn: Efter aftale

det siger kunderne

“Vi har oplevet en sublim og hjertevarm service og en fantastisk kvalitet –  ikke mindst markedsføringen syntes vi var ret imponerende, vi har følt os trygge og velinformeret hele vejen igennem og vi glæder os nu over at kunne tage hul på nye eventyr, takket være et hurtigere salg end vi havde turdet håbe på.
Vores absolut varmeste anbefalinger til dette top profesionelle team.”

Christina og Claus Nør, sælger af Vibevej 100

“Efter et år hos anden mægler, skiftede vi til Skagenbolig. Vi slog lidt af prisen, så skete der noget. der blev mere aktivitet på boligen. Max og Christian gjorde et godt stykke arbejde, og var gode til at følge op på hvad der rørte sig, og kom med gode foreslag til at gøre huset mere atraktiv. Vi kan kun være tilfredse med Skagen bolig og huset er solgt på 2 mdr.. Tak til Max og Christian og co.”

Pia & Michael, sælger af Bågøvej 10

“Vi har nu handlet bolig i Skagen 3 gange indenfor en kortere årrække og hver gang med Max Olesen involveret. Senest som indehaver af SkagenBolig, hvilket bestemt “kun” gjorde processen om muligt endnu bedre, da han er seriøs, behagelig og top professionel.”

Henrik Andersen, sælger af Albuen 2

“Og så var der markedsføringsdelen, da vi så den. Og da vi så videoen der kom på nettet – der sad vi jo “hold kæft mand er det vores hus?”. Det var fedt at se. I er et godt team i SkagenBolig. Vi har været meget glade for at have huset til salg der. I den korte tid det varede.”

Martin Steensgaard, sælger af Bakkedraget 6

“Efter et års tid, hvor vi havde haft huset til salg hos en anden mægler besluttede vi os for at skifte mægler til SkagenBolig. Vi kontaktede Christian for en snak om at skifte mægler, hvor vi hurtigt efter fik holdt et møde og samtidig fik taget billeder og videoer af Christian. Efter blot en uges tid hos SkagenBolig havde vi de første fremvisninger, hvorefter vi modtog et bud på prisen.”

Clavs Nielsen, sælger af Middelbanke 38

“Max og Christian skal i den grad have 10 ud af 10 stjerner. Sikke en rummelighed, hjælpende, service i top, hjertevarme, professionelle og har styr på deres forretning, Skagen By, og regler, og så er det i den grad et sted, hvor man absolut føler sig tryg og velkommen. Og jeg har allerede anbefalet SkagenBolig til andre. Skal vi nogensinde sælge vores bolig igen, så bliver det også SkagenBolig vi kommer til at bruge.”

Michelle Frost, køber af Middelbanke 38

Din Hjemmeside

SKAGENBOLIG

SKAL VI SÆLGE DIT HJEM?

Vil du gerne sælge din bolig så hurtigt som muligt og til den bedst mulige pris? Så er du kommet til det rette sted!

Vi ved, at det kan være en stresset og tidskrævende opgave at sælge sin bolig, men vi vil gøre alt for at gøre processen så glidende og gnidningsfri som muligt for dig.

Vi har en god forståelse af boligmarkedet i Skagen og omegn. og ved, hvad der skal til for at sælge din bolig hurtigt og til den bedst mulige pris. Vi vil arbejde hårdt for at markedsføre din bolig på den mest effektive måde og finde den perfekte køber til netop din bolig.