Skal din bolig præsenteres visuelt skarpere gennem billeder, video og strategisk markedsføring? Vi er dedikerede til at optimere salget af din bolig, så du opnår den højeste pris på kortest mulig tid.

Skal din bolig præsenteres visuelt skarpere gennem billeder, video og strategisk markedsføring? Vi er dedikerede til at optimere salget af din bolig, så du opnår den højeste pris på kortest mulig tid.

MØD OS

Max Olesen

Jeg er medstifter og indehaver ejendomsmæglerfirmaet SkagenBolig. Jeg blev uddannet ejendomsmægler i 2014 og jeg har i dag mere end 10 års erfaring på boligmarkedet i Skagen.

Jeg er en lokal mand som er født og opvokset i Skagen, hvor jeg bor med min kone og vores to børn. Jeg har et stort netværk og erfaring inden for salg af boliger i Skagen og omegn.

Jeg er at finde i vores butik eller rundt omkring i det lokale byliv.

MØD OS

Christian Strøm

Jeg er medstifter og indehaver af ejendomsmæglerfirmaet SkagenBolig. Jeg er langt i min uddannelse som ejendomsmægler, og jeg forventer at have titlen til foråret 2025. Dog er jeg allerede at finde ude i marken og jeg har flere handler på CV’et. Med mig som mægler kan du forvente en tilstedeværelse og servicemindet person hele vejen igennem.

Jeg bor i Skagen sammen med min kæreste og vores to børn. Jeg har et godt netværk i Skagen og min rolle i SkagenBolig er produktion af vores salgsmateriale samt håndtering af salg og vurdering.

Mød mig nede i vores butik eller i det lokale byliv.

FORVENT MERE

SkagenBolig er din lokale ejendomsmægler med en mere moderen tilgang til boligmarkedet. Vi satser massivt på de mange muligheder, der findes på sociale medier, hvilket sikre, at vi på bedst mulig vis kan arbejde effektivt og økonomisk med data, og vi kan med større sandsynlighed ramme potentielle købere til din bolig. Alt dette i kombination med vores markedsføring, som er af høj kvalitet og sikrer mere synlighed, så vi i sidste ende gør vores for at sikre dine økonomiske værdier.

det siger kunderne

“Vi har oplevet en sublim og hjertevarm service og en fantastisk kvalitet –  ikke mindst markedsføringen syntes vi var ret imponerende, vi har følt os trygge og velinformeret hele vejen igennem og vi glæder os nu over at kunne tage hul på nye eventyr, takket være et hurtigere salg end vi havde turdet håbe på.
Vores absolut varmeste anbefalinger til dette top profesionelle team.”

Christina og Claus Nør, sælger af Vibevej 100

“Efter et år hos anden mægler, skiftede vi til Skagenbolig. Vi slog lidt af prisen, så skete der noget. der blev mere aktivitet på boligen. Max og Christian gjorde et godt stykke arbejde, og var gode til at følge op på hvad der rørte sig, og kom med gode foreslag til at gøre huset mere atraktiv. Vi kan kun være tilfredse med Skagen bolig og huset er solgt på 2 mdr.. Tak til Max og Christian og co.”

Pia & Michael, sælger af Bågøvej 10

“Vi har nu handlet bolig i Skagen 3 gange indenfor en kortere årrække og hver gang med Max Olesen involveret. Senest som indehaver af SkagenBolig, hvilket bestemt “kun” gjorde processen om muligt endnu bedre, da han er seriøs, behagelig og top professionel.”

Henrik Andersen, sælger af Albuen 2

“Og så var der markedsføringsdelen, da vi så den. Og da vi så videoen der kom på nettet – der sad vi jo “hold kæft mand er det vores hus?”. Det var fedt at se. I er et godt team i SkagenBolig. Vi har været meget glade for at have huset til salg der. I den korte tid det varede.”

Martin Steensgaard, sælger af Bakkedraget 6

“Efter et års tid, hvor vi havde haft huset til salg hos en anden mægler besluttede vi os for at skifte mægler til SkagenBolig. Vi kontaktede Christian for en snak om at skifte mægler, hvor vi hurtigt efter fik holdt et møde og samtidig fik taget billeder og videoer af Christian. Efter blot en uges tid hos SkagenBolig havde vi de første fremvisninger, hvorefter vi modtog et bud på prisen.”

Clavs Nielsen, sælger af Middelbanke 38

“Max og Christian skal i den grad have 10 ud af 10 stjerner. Sikke en rummelighed, hjælpende, service i top, hjertevarme, professionelle og har styr på deres forretning, Skagen By, og regler, og så er det i den grad et sted, hvor man absolut føler sig tryg og velkommen. Og jeg har allerede anbefalet SkagenBolig til andre. Skal vi nogensinde sælge vores bolig igen, så bliver det også SkagenBolig vi kommer til at bruge.”

Michelle Frost, køber af Middelbanke 38

Din Hjemmeside

VI HAR ØJE FOR DETAJLERNE

VI SÆLGER ALLE TYPE BOLIGER

  • 9982 Ålbæk

    Bundgarnsvej 20 SOLGT

  • 9990 Skagen

    Hans Baghs Vej 23D SOLGT

  • 9990 Skagen

    Corasvej 40 SOLGT